Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, engel tanımayan biri olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yeni işlere atılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments