Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek kazançlı çıkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, amaçlardan sapmaya, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments