Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, güvenini sarsacağına, şifa bulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, daha zengin hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments