Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek bebek sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onların güvenini sarsacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevilip sayılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments