Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments