Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, bir işe soyunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek saygınlığının artacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek fakirlerin güleceğine, başarısının yükseleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments