Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin dudağını öpmek

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yüküne ortak olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments