Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek mal mülk edineceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, bir daha kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek hayırlı işlere girileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments