Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili öpmek

Rüyada eski sevgili öpmek

Rüyada eski sevgili öpmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, söylediklerinin çıkacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye öpmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek işten yana şansının açık olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments