Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, onların güvenini sarsacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili öpmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye öpmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments