Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizi öpmek

Rüyada eski sevgilinizi öpmek

Rüyada eski sevgilinizi öpmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, itibar kazanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Rüyada eski sevgilisini öpmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek elinin darlığa düşmeyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments