Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, gözyaşının dineceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesini öpmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek tatsızlıkların aşılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments