Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, zarar etmeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, tüm keyfinin kaçacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini sarilmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bir kadınla sarilmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada altin sarisi rengi görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, keyfe kavuşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarilmak kişinin hedeflediği işi alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan sarimsak görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments