Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işlerin eski haline döneceğine, eşlerinin kapanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments