Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boynunu öpmek

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek bolluk ve bereketin artacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmalısınız.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek işlerinde başarılı olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin boynunu öpmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments