Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek ona kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işlerinde aksama olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi varlığının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek yeni planlar yapacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada boynundan öpmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunu öpmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği boynundan öpmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, refaha erişileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments