Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek verimli işlere gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek büyük başarılar kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek hayıflanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin boynundan öpmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments