Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, tartışmalar yaşanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, küslükleri gidereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yaşananları unutturacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments