Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek zor günlerin biteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments