Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, ele geçen parada artış olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek kafasının boşalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments