Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, evliliğinde mutlu olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, itibar kaybedeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek daha çok çalışılacağına, yeni duygular tadacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments