Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, şansın yaver gideceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek kolay yollardan kazanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments