Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, mallarının artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments