Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, umutların biteceğine, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek zor durumların biteceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments