Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, şen kahkahalar atacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek neşesini kaybedeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, birçok engelin aşılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak hayata küseceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dinde olgunlaşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek her anlamda güçleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceren

Merhaba.Ben rüyamda eskiden sevgili olmadığımız ama flört ettiğimiz kişinin yakın arkadaşı ile sözleniyorduk.ev kalabalıktı.geleceklerinden haberim yoktu biranda hazırlanmaya başladım.pencereden dışarı bakınca yakın arkadaşımı gördüm sözüme çağırmak istedim ama 16 yaşında olduğum için utandım.isteme olayı olmadan rüya bitti.gercekte flört ettiğim çocuğun arkadaşıda benden hoşlanıyordu.