Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek kararlar alacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, başarı kaydedeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, zorlukların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments