Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yollarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak zengin için yoksulluğa, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, vefalı bir insan olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments