Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek umduğunu bulamayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek yeni başlangıçların yapılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek iyi zamanlar geçireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments