Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak şansının ve kısmetinin de açılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, bir sıkıntıya girmeye, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek işlerinden feragat edeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments