Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ne yapacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yüz yüze konuşmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak kötü gününden de geri duracağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, akıl vereceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili konuşmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments