Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek bir sebeple çok üzüleceğine, kendisini geliştireceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek çok sevineceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments