Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, şen kahkahalar atacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, bol nimete kavuşulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yolculuğa işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak mutlu ve huzurlu olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments