Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarını çözeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak kazancın yar yarıya düşeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek önemli bir lider haline geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments