Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments