Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye telefon vermek

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, konforundan da ödün vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, dünya mallarına karşı hırslanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, canlanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments