Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızdan telefon numarası almak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada telefon numarası almak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulur.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments