Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye telefon açmak

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak az maliyetle ticarete atılacağına, solan yüzünün güleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eşi ile arasının açılacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kazanç kapılarının açılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, istediği projeleri yapamayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments