Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eline büyük paralar geçeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak dertleşerek moral bulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, hakkıyla kazanca alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments