Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak kötü günlerin geride kalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon numarası almak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu numarası görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarası söylemek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada birinin telefon numarasını almak saadete ereceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments