Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak borç içinde bir yaşam süreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments