Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye su vermek

Rüyada eski sevgiliye su vermek

Rüyada eski sevgiliye su vermek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, insanlara öncülük edeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye su vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Rüyada eski sevgiliye su vermek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak hastalıkların sona ereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, rahatının kaçacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments