Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili elini tutmak

Rüyada eski sevgili elini tutmak

Rüyada eski sevgili elini tutmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, eve huzur dolacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak güzel günlerinin geride kalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, elin bollaşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalettir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, problemlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin elini tutmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments