Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilisini görmek

Rüyada eski sevgilisini görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, zorluklarının kalmayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulur.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin arabasına binmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek hem de zengin biri olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi tuvalette görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments