Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, rahat nedir öğreneceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Rüyada eski sevgiliyi kucaklamak hasta olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini kucaklamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucaklamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, stresten uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sevgili kucaklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments