Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, eğer işsizse iş bulacağına yorulur.

Rüyada sevgili sesi duymak büyük tartışmaların yapılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments