Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sigara vermek

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kazancında bereketin artacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek eve kapanacağına, bereketin ve karın artacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek şansın açılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments