Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden sigara almak

Rüyada eski sevgiliden sigara almak

Rüyada eski sevgiliden sigara almak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, içebileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak hem yeni yerler göreceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek kısmetin ve şansın açılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek çok fazla zarara sebep olmayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments