Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek yokluğa, darlığa düşeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, güzel günler için çalışılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler esnasında değerli bilgiler keşfedebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek işe zorla gidip geleceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden sigara almak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sigara vermek asil kimselerden çıkacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kahve içmek çok büyük kazançlar getireceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments