Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, servet sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek rakiplerin oyununa gelineceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments