Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada sevgiline sarılmak öpmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini öpmek sarılmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayallerinin söneceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments